Hôtel Le Parc

Marly-le-Roi
Hôtel Le Parc Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Parc Dış Mekan
Hôtel Le Parc Dış Mekan
Hôtel Le Parc Dış Mekan
Hôtel Le Parc Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hôtel Le Parc
29 Grande Rue , Marly-le-Roi

Marly-le-Roi bölgesindeki Hôtel Le Parc konaklamanızda, Parly 2 Alışveriş Merkezi ve Bois de Boulogne ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Versay Sarayı ile 5,2 mi (8,3 km) ve Parc des Princes ile 10,8 mi (17,5 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Le Gramophone misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x