Hôtel Le Nouveau Monde

Saint-Malo
Hôtel Le Nouveau Monde Genel
Hôtel Le Nouveau Monde Genel
Hôtel Le Nouveau Monde Genel
Hôtel Le Nouveau Monde Genel
Hôtel Le Nouveau Monde Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Hôtel Le Nouveau Monde
64, Chaussée du Sillon , Saint-Malo

Hôtel Le Nouveau Monde misafirlere Saint-Malo (Courtoisville-Sillon-Moka) bölgesinde, Sillon Plajı yakınında ve Plage de La Hoguette ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Malo Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Saint-Malo Feribot İskelesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Yemek servisi için Les 7 Mers ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

83 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Sud)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Sud)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x