Hôtel Le Mirador

Languedoc Sahili, Portiragnes-Plage
Hôtel Le Mirador Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Mirador Dış Mekan
Hôtel Le Mirador Kahvaltı
Hôtel Le Mirador Yerinde Yemek
Hôtel Le Mirador Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Hôtel Le Mirador
4 Boulevard du Front de Mer Languedoc Sahili, Portiragnes-Plage

Hôtel Le Mirador misafirlere Portiragnes bölgesinde, deniz kıyısında, Occitanie Plajları ve Plage de la Redoute yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Plage Naturiste Cap d'Agde ile 15 mi (24,1 km) ve Lion Körfezi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Saveurs du Sud misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 16 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chambre
Chambre Double Standard
Chambre
Chambre Double avec Terrasse Commune
Chambre
Chambre Double avec Terrasse Privée et Vue sur la Mer
Suite
Suite Lits Jumeaux avec Terrasse Privée et Vue sur la Mer
Suite
Suite Double avec Terrasse Privée et Vue sur la Mer
Chambre
Chambre Double Supérieure avec Terrasse Privée et Vue sur la Mer
Chambre
Chambre Double - Vue Latérale sur Mer
Chambre
Chambre Lits Jumeaux avec Terrasse Commune
Chambre
Chambre Triple avec Terrasse Commune

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x