Hôtel Le Midi

Petit-Rechain
Hôtel Le Midi Genel
Hôtel Le Midi Genel
Hôtel Le Midi Genel
Hôtel Le Midi Genel
Hôtel Le Midi Genel
Image More +37 fotoğraf
Hôtel Le Midi
Rue du Midi 9 , Petit-Rechain

Verviers bölgesindeki Hôtel Le Midi konaklamanızda Centre Touristique de la Laine et de la Mode ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Fort Battice ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Gare de Liege-Guillemins ile 19,6 mi (31,5 km) ve Place du Marché ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Hôtel Le Midi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı tenis kortları ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x