Hôtel Le Médicis

Rhone-alpes, Roussillon-en-Isere
Hôtel Le Médicis Genel
Hôtel Le Médicis Genel
Hôtel Le Médicis Genel
Hôtel Le Médicis Genel
Hôtel Le Médicis Öne Çıkan Resim
Image More +49 fotoğraf
Hôtel Le Médicis
16 Rue Fernand Léger Rhone-alpes, Roussillon-en-Isere

Roussillon-en-Isere bölgesindeki Hôtel Le Médicis konaklamanızda, Anjou Kalesi ve Domaine George Vernay ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pilat Bölgesi Doğa Parkı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Roches de Condrieu Marinası ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x