Hôtel le K2 Chogori

Le Laisinant, Val-d'Isere
Hôtel le K2 Chogori Genel
Hôtel le K2 Chogori Genel
Hôtel le K2 Chogori Öne Çıkan Resim
Hôtel le K2 Chogori Dış Mekan
Hôtel le K2 Chogori Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hôtel le K2 Chogori
143 avenue du prariond Le Laisinant, Val-d'Isere

Hôtel le K2 Chogori misafirlere Val-d'Isere bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Val-d'Isere Kayak Merkezi ve Ecole du Ski Francais de Val d'Isere yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 3 mi (4,8 km) ve Tignes Kayak Merkezi ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Altiplano 2.0 Hôtel le K2 Chogori misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda
Süit
Süit (Chogori)
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Sengli)
Executive
Executive Oda
Süit
Süit (Prestige)
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x