Hotel Le Grand Slam

Upper Normandy, Le Vaudreuil
Hotel Le Grand Slam Genel
Hotel Le Grand Slam Öne Çıkan Resim
Hotel Le Grand Slam Dış Mekan
Hotel Le Grand Slam Dış Mekan
Hotel Le Grand Slam Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Le Grand Slam
18 avenue Marc de la Haye Upper Normandy, Le Vaudreuil

Le Vaudreuil bölgesindeki Hotel Le Grand Slam misafirlere kırsal bölgede, Golf du Vaudreuil ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Seine ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Claude Monet'nin Bahçesi, Giverny ile 28,3 mi (45,5 km) ve Notre Dame de Louviers Kilisesi ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Restaurant du Golf Hotel Le Grand Slam misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Oda
Oda (Tradition)
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x