Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe

Upper Normandy, Lyons-la-Foret
Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe Genel
Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe Dış Mekan
Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe Dış Mekan
Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe
25 Place Benserade Upper Normandy, Lyons-la-Foret

Lyons-la-Foret bölgesindeki Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe konaklamanızda Mortemer Manastırı ve Fleury-la-Forêt Şatosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Claude Monet'nin Bahçesi, Giverny ile 28,8 mi (46,4 km) ve Chateau de Vascoeuil Sanat ve Tarih Merkezi ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Boqueteau)
Room
Comfort Oda (Boqueteau)
Room
Süit
Room
Comfort Oda (Foret)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x