Hôtel Le Fer à Cheval

Northern Alps, Megeve
Hôtel Le Fer à Cheval Genel
Hôtel Le Fer à Cheval Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Fer à Cheval Dış Mekan
Hôtel Le Fer à Cheval Dış Mekan
Hôtel Le Fer à Cheval Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Hôtel Le Fer à Cheval
36 Route du Cret Northern Alps, Megeve

Hôtel Le Fer à Cheval misafirlere Megeve bölgesinde, dağda, Mont d'Arbois Kayak Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Megeve Kent Meydanı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Megeve Kayak Merkezi ile 0,3 mi (0,6 km) ve Mont Blanc ile 25,1 mi (40,4 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Le Traditionnel yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 53 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda
Dubleks
Dubleks
Room
Oda
Duplex
Duplex Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x