Hôtel Le d'Avaugour

Dinan
Hôtel Le d'Avaugour Genel
Hôtel Le d'Avaugour Genel
Hôtel Le d'Avaugour Öne Çıkan Resim
Hôtel Le d'Avaugour Dış Mekan
Hôtel Le d'Avaugour Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hôtel Le d'Avaugour
1, Place Du Champ Clos , Dinan

Hôtel Le d'Avaugour konaklamanızda Dinan merkezinde, Dinan Saat Kulesi ve Les Remparts de Dinan ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Chateau de Dinan ile 0,3 km (0,2 mil) ve Saint-Malo de Dinan Kilisesi ile 0,3 km (0,2 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x