Hôtel Le Central

Saint-thomas-de-la-touques, Trouville-sur-Mer
Hôtel Le Central Genel
Hôtel Le Central Genel
Hôtel Le Central Genel
Hôtel Le Central Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Central Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hôtel Le Central
5/7 Rue des Bains Saint-thomas-de-la-touques, Trouville-sur-Mer

Trouville-sur-Mer bölgesindeki Hôtel Le Central misafirlere plaj yakınında, Marché aux Poissons Balık Hali ile Barriere Casino Trouville 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eski Honfleur Limanı ile 9,2 mi (14,8 km) ve Villa Montebello Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Brasserie Le Centrale restoranı Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x