Hôtel Le Ceïtya

Atlantik Kıyı Şeridi, Saint-Gilles-Croix-de-Vie
Hôtel Le Ceïtya Genel
Hôtel Le Ceïtya Genel
Hôtel Le Ceïtya Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Ceïtya Dış Mekan
Hôtel Le Ceïtya İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hôtel Le Ceïtya
47 rue du Général de Gaulle Atlantik Kıyı Şeridi, Saint-Gilles-Croix-de-Vie

Hôtel Le Ceïtya misafirlere Saint-Gilles-Croix-de-Vie merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve Le Carrousel Saint Gilles Croix de Vie ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Saint-Gilles Kilisesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Casino Royal Concorde ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chambre
Chambre Double Confort avec douche
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Stylia)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Fashion)
Chambre
Chambre Double Confort avec baignoire
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda (cosy)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x