Hôtel Le Castillan

French Alps, Huez
Hôtel Le Castillan Genel
Hôtel Le Castillan Genel
Hôtel Le Castillan Genel
Hôtel Le Castillan Genel
Hôtel Le Castillan Genel
Image More +56 fotoğraf
Hôtel Le Castillan
Route de la Poste French Alps, Huez

Hôtel Le Castillan misafirlere Huez (Viel-Alpe) bölgesinde, Alpe d'Huez Kayak Merkezi ve Les Grandes Rousses yakınında. Bu otel Les Deux Alpes Kayak Merkezi ile 16,6 mi (26,7 km) ve Telecentre Kayak Teleferiği ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Chez Jules, Hôtel Le Castillan misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Huez bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 700 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Junior Süit, Dağ Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x