Hotel Lázaro Ubatuba

Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista
Hotel Lázaro Ubatuba Öne Çıkan Resim
Hotel Lázaro Ubatuba Oda Manzaraları
Hotel Lázaro Ubatuba Oda Düzeni
Hotel Lázaro Ubatuba Oda Düzeni
Hotel Lázaro Ubatuba Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Hotel Lázaro Ubatuba
Rua Morango, 124 Lazaro Litoral De São Paulo, Litoral Norte Paulista

Hotel Lázaro Ubatuba konaklamanızda Ubatuba bölgesinde, plaj yakınında, Lazaro Plajı ve Domingas Dias Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Toninhas Plajı ile 7,3 km (4,5 mil) ve Anchieta Plajı ile 8,9 km (5,5 mil) mesafede.

Restaurante Liverpool, Hotel Lázaro Ubatuba misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 7 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x