Hotel Laxmi Palace

Dehradun
Hotel Laxmi Palace Genel
Hotel Laxmi Palace Genel
Hotel Laxmi Palace Genel
Hotel Laxmi Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Laxmi Palace Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Laxmi Palace
Saharanpur Road, Majra , Dehradun

Dehradun bölgesindeki Hotel Laxmi Palace misafirlere Wadia Institute of Himalayan Geology ve Mindrolling Monastery ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tapkeshwar Temple ile 8,7 km (5,4 mil) ve Orman Araştırmaları Enstitüsü ile 9 km (5,6 mil) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Köşe
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Balkon
Room
Family Süit, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x