Hotel Launceston

Kuzeydoğu Tazmanya, Launceston
Hotel Launceston Genel
Hotel Launceston Genel
Hotel Launceston Öne Çıkan Resim
Hotel Launceston Dış Mekan
Hotel Launceston Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Hotel Launceston
3 Brisbane Street Kuzeydoğu Tazmanya, Launceston

Hotel Launceston konaklamanızda Launceston merkezinde, City Park yakınında ve Boags Bira Fabrikası ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Quadrant Alışveriş Merkezi ile 1,1 km (0,7 mil) ve Brisbane Caddesi Alışveriş Merkezi ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

Titanium Bistro, Hotel Launceston misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x