Hotel Las Madras

Villanueva del Conde
Hotel Las Madras Genel
Hotel Las Madras Öne Çıkan Resim
Hotel Las Madras Dış Mekan
Hotel Las Madras Dış Mekan
Hotel Las Madras Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Las Madras
Calle Barrio Nuevo 27 , Villanueva del Conde

Villanueva del Conde bölgesindeki Hotel Las Madras konaklamanızda Puerta de San Ginés ve Puerta de la Villa ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Puerta del Postigo ile 3,4 mi (5,5 km) ve Puerta de Nuestra Señora de la Cuesta ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Teras, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x