HOTEL Lärchenhof

Mühlbach
HOTEL Lärchenhof Öne Çıkan Resim
HOTEL Lärchenhof Dış Mekan
HOTEL Lärchenhof Dış Mekan
HOTEL Lärchenhof Dış Mekan
HOTEL Lärchenhof Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
HOTEL Lärchenhof
Lindenstr. 2 , Mühlbach

Rio di Pusteria bölgesindeki HOTEL Lärchenhof konaklamanızda, Isarco Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Gitschberg Jochtal Ski Area ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dolomit ile 5,1 mi (8,2 km) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 21,2 mi (34,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 26 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x