Hotel Landhaus Berghof

Sauerland, Wenden
Hotel Landhaus Berghof Genel
Hotel Landhaus Berghof Öne Çıkan Resim
Hotel Landhaus Berghof Dış Mekan
Hotel Landhaus Berghof Dış Mekan
Hotel Landhaus Berghof Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Landhaus Berghof
Berghof 1 Sauerland, Wenden

Wenden bölgesindeki Hotel Landhaus Berghof konaklamanızda, Rothaar Mountains Nature Park yakınında ve St. Severinus Kilisesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Golf Siegen Olpe ile 3,3 mi (5,2 km) ve Wendener Huette Müzesi ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x