Hotel Lal Garh Fort And Palace

Jaisalmer
Hotel Lal Garh Fort And Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Lal Garh Fort And Palace Dış Mekan
Hotel Lal Garh Fort And Palace Dış Mekan
Hotel Lal Garh Fort And Palace Dış Mekan
Hotel Lal Garh Fort And Palace Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hotel Lal Garh Fort And Palace
Patwa Haveli Road, Kalakar Colony , Jaisalmer

Hotel Lal Garh Fort And Palace misafirlere Jaisalmer merkezinde, Patwon-ki-Haveli ve Nathmalji-ki-Haveli ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Bhatia Pazarı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Jain Temples ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

The Lal Garh Restaurent Hotel Lal Garh Fort And Palace misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x