Hotel Lake

Seul
Hotel Lake Genel
Hotel Lake Genel
Hotel Lake Genel
Hotel Lake Öne Çıkan Resim
Hotel Lake Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Lake
216, Seokchonhosu-ro, Songpa-gu , Seul

Hotel Lake size Seul (Songpa) bölgesinde, Lotte World ve Gyeongbok Sarayı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lotte World Tower Gökdeleni ile 0,6 mi (0,9 km) ve Dongdaemun Tarih ve Kültür Parkı ile 8,2 mi (13,3 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Sky Lounge misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

94 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve terlik. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x