Hotel Laika

Rimini Coast, Rimini
Hotel Laika Genel
Hotel Laika Genel
Hotel Laika Genel
Hotel Laika Öne Çıkan Resim
Hotel Laika Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Laika
Via Toscanelli 1 Rimini Coast, Rimini

Hotel Laika konaklamanızda Rimini merkezinde, Chiesa San Nicolò ve Villa Maria 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Le Befane Centro Commerciale ile 9,6 km (5,9 mi) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x