Hotel Laghetto Stilo São Paulo

Sao Paulo
Hotel Laghetto Stilo São Paulo Genel
Hotel Laghetto Stilo São Paulo Genel
Hotel Laghetto Stilo São Paulo Öne Çıkan Resim
Hotel Laghetto Stilo São Paulo Dış Mekan
Hotel Laghetto Stilo São Paulo Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Hotel Laghetto Stilo São Paulo
Rua Coronel Oscar Porto 836 , Sao Paulo

Hotel Laghetto Stilo São Paulo misafirlere Sao Paulo (Vila Mariana) bölgesinde, Paulista Bulvarı ve Paulista Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Allianz Parkı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Interlagos Yarış Pisti ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Hotel Laghetto Stilo São Paulo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6 ve 10.3, hafta sonu 6 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 155 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Stilo
Stilo
Stilo
Stilo Twin
Room
Standard Twin
Room
Standard Triple
Room
Stilo Triplo
Room
Stilo Superior

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x