Hotel Läckö

Güney İsveç, Eski Kent
Hotel Läckö Genel
Hotel Läckö Öne Çıkan Resim
Hotel Läckö Dış Mekan
Hotel Läckö Dış Mekan
Hotel Läckö İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel Läckö
Gamla Stadens Torg 5 Güney İsveç, Eski Kent

Lidköping bölgesindeki Hotel Läckö konaklamanızda, Vänern ve Stadsträdgården Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Limtorget Meydanı ile 0,2 mi (0,3 km) ve St. Nicholas Kilisesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Stads hotell ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 26 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x