Hôtel La Villa Patricia

Nice Semti, Villefranche-sur-Mer
Hôtel La Villa Patricia Genel
Hôtel La Villa Patricia Genel
Hôtel La Villa Patricia Öne Çıkan Resim
Hôtel La Villa Patricia Dış Mekan
Hôtel La Villa Patricia Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hôtel La Villa Patricia
310 Avenue de l'Ange Gardien Nice Semti, Villefranche-sur-Mer

Hôtel La Villa Patricia misafirlere Villefranche-sur-Mer bölgesinde, okyanus kıyısında, Baie des Fourmis Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Beaulieu-sur-Mer Casino ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Massena Meydanı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Promenade des Anglais ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Hôtel La Villa Patricia misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x