Hotel La Silla

Monterrey
Hotel La Silla Genel
Hotel La Silla Genel
Hotel La Silla Öne Çıkan Resim
Hotel La Silla Dış Mekan
Hotel La Silla Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel La Silla
Juan Mendez 1518 Colonia Sarabia , Monterrey

Hotel La Silla konaklamanızda Monterrey merkezinde, Mexican Profesyonel Beyzbol Şeref Kürsüsü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Explanada de los Heroes ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Macroplaza ile 2,9 km (1,8 mil) ve Plaza Sesamo Parkı ile 5,1 km (3,2 mil) mesafede.

Otelin restoranı La Noria misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x