Hotel La Rosa dei Venti

Sicilya Kuzey Sahili, Campogrande
Hotel La Rosa dei Venti Öne Çıkan Resim
Hotel La Rosa dei Venti Dış Mekan
Hotel La Rosa dei Venti Dış Mekan
Hotel La Rosa dei Venti Dış Mekan
Hotel La Rosa dei Venti Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hotel La Rosa dei Venti
Via Garibaldi, 1 Sicilya Kuzey Sahili, Campogrande

Tripi bölgesindeki Hotel La Rosa dei Venti misafirlere kırsal bölgede, Azienda Agricola Cambria ve Marina di Portorosa ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lido Moby Dick ile 4,4 mi (7,1 km) ve Villa Romana ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan La Rosa dei Venti misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x