Hotel La Pace

Ciociaria, Cassino
Hotel La Pace Genel
Hotel La Pace Genel
Hotel La Pace Genel
Hotel La Pace Genel
Hotel La Pace Genel
Image More +69 fotoğraf
Hotel La Pace
Via Abruzzi, 16 Ciociaria, Cassino

Hotel La Pace konaklamanızda Cassino merkezinde, Cavendish Yolu ile 11 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Cassino Savaş Mezarlığı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Cimitero Militare Polacco di Monte Cassino ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Hotel La Pace misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. 2 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Bağlantılı Odalar
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x