Hotel La Montagne de Brancion

Maconnais, Martailly-Les-Brancion
Hotel La Montagne de Brancion Genel
Hotel La Montagne de Brancion Genel
Hotel La Montagne de Brancion Genel
Hotel La Montagne de Brancion Öne Çıkan Resim
Hotel La Montagne de Brancion Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hotel La Montagne de Brancion
Martailly-lès-Brancion Maconnais, Martailly-Les-Brancion

Martailly-Les-Brancion bölgesindeki Hotel La Montagne de Brancion misafirlere tarihi bölgede, St. Philibert Manastırı ve Chateau de Cormatin ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Medieval Village of Brancion ile 2,2 km (1,3 mil) ve Cave de Vire Şaraphanesi ile 14,6 km (9,1 mil) mesafede.

Le Garde-Manger, Hotel La Montagne de Brancion misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit (King Size)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x