Hotel La Maison Wellness & SPA

Civetta, Italian Alps
Hotel La Maison Wellness & SPA Genel
Hotel La Maison Wellness & SPA Genel
Hotel La Maison Wellness & SPA Genel
Hotel La Maison Wellness & SPA Genel
Hotel La Maison Wellness & SPA Genel
Image More +65 fotoğraf
Hotel La Maison Wellness & SPA
Localita Masare - Col Badiot, 58 Civetta, Italian Alps

Hotel La Maison Wellness & SPA konaklamanızda Alleghe bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Civetta Kayak Alanı ve Alleghe Gölü yakınında olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Vittorino Cazzetta Müzesi ile 11 km ve Serrai di Sottoguda ile 11,7 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

13 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler 2 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x