Hotel La Laguna Galapagos

Isabela Adası, Isabela
Hotel La Laguna Galapagos Genel
Hotel La Laguna Galapagos Öne Çıkan Resim
Hotel La Laguna Galapagos Dış Mekan
Hotel La Laguna Galapagos Dış Mekan
Hotel La Laguna Galapagos Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel La Laguna Galapagos
Av. Los Flamingos Isabela Adası, Isabela

Hotel La Laguna Galapagos konaklamanızda Puerto Villamil bölgesinde, plaj yakınında, Puerto Villamil Plajı yakınında ve Concha de Perla Doğa Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel El Embarcadero İskelesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Tortuga Adası ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Hotel La Laguna Galapagos misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

19 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x