Hotel La Isla

Central Pacific Coast, Parrita
Hotel La Isla Genel
Hotel La Isla Öne Çıkan Resim
Hotel La Isla Dış Mekan
Hotel La Isla Dış Mekan
Hotel La Isla Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel La Isla
Playa Palo Seco, Parrita 2.5 kms este de la escuela. Central Pacific Coast, Parrita

Hotel La Isla misafirlere Parrita bölgesinde, plajda ve Palo Seco Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Manuel Antonio Milli Parkı ile 21,7 mi (35 km) ve Manuel Antonio Plajı ile 23,9 mi (38,4 km) mesafede.

Restoranda Hotel La Isla misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x