Hotel la Grotta

Castiglione delle Stiviere
Hotel la Grotta Genel
Hotel la Grotta Öne Çıkan Resim
Hotel la Grotta Dış Mekan
Hotel la Grotta Dış Mekan
Hotel la Grotta Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel la Grotta
Via dei Mandorli, 22 , Castiglione delle Stiviere

Castiglione delle Stiviere bölgesindeki Hotel la Grotta misafirlere dağda, Kızıl Haç Uluslararası Müzesi ve Fondazione Palazzo Bondoni Pastorio 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gardaland ile 17,3 mi (27,8 km) ve Scaliger Kalesi ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Ristorante La Grotta ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

28 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x