Hotel La Gastrocasa - Adults Only

Playa De Gandia, Gandia
Hotel La Gastrocasa - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel La Gastrocasa - Adults Only Dış Mekan
Hotel La Gastrocasa - Adults Only Dış Mekan
Hotel La Gastrocasa - Adults Only İç Mekan
Hotel La Gastrocasa - Adults Only İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel La Gastrocasa - Adults Only
C La Fotja, 9 Playa De Gandia, Gandia

Hotel La Gastrocasa - Adults Only misafirlere Gandia bölgesinde, plaj yakınında, Platja Nord ve Gandia Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Can Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve L'Ahuir Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

La Gastrocasa Restaurante yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x