Hotel La City Estación

Costa Blanca, Alicante
Hotel La City Estación Genel
Hotel La City Estación Genel
Hotel La City Estación Genel
Hotel La City Estación Genel
Hotel La City Estación Genel
Image More +47 fotoğraf
Hotel La City Estación
Avenida de Salamanca, 16 Costa Blanca, Alicante

Alicante bölgesindeki Hotel La City Estación misafirlere plaj yakınında, Arniches Theater ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Mercado Central (Merkez Pazar) ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Explanada de Espana ile 1,3 km (0,8 mil) ve Alicante Principal Tiyatrosu ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, Teras
City
City Oda
Room
Junior Süit, Teras (Single Use)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x