Hôtel La Cascade

Büyük Batı Lyon, Saint-Genis-les-Ollieres
Hôtel La Cascade Genel
Hôtel La Cascade Öne Çıkan Resim
Hôtel La Cascade Dış Mekan
Hôtel La Cascade Dış Mekan
Hôtel La Cascade Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hôtel La Cascade
Rue de la Cascade Büyük Batı Lyon, Saint-Genis-les-Ollieres

Saint-Genis-les-Ollieres bölgesindeki Hôtel La Cascade konaklamanızda, Casino Le Lyon Vert ve EM Lyon İş Okulu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Groupama Stadyumu ile 16,6 mi (26,6 km) ve Eurexpo Lyon ile 17,8 mi (28,6 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Hôtel la Cascade ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Saint-Genis-les-Ollieres bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (_11_)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x