Hotel La Capitol

Panaji
Hotel La Capitol Öne Çıkan Resim
Hotel La Capitol Dış Mekan
Hotel La Capitol Banyo Tipleri
Hotel La Capitol Banyo Tipleri
Hotel La Capitol Lobi
Image More +9 fotoğraf
Hotel La Capitol
M.G.Road Next to Old Custom House , Panaji

Hotel La Capitol misafirlere Panaji merkezinde, Mandovi Nehri yakınında ve 18 Haziran Yolu ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Candolim Plajı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Calangute Plajı ile 10,2 mi (16,3 km) mesafede.

Otelin restoranı La Capitol misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x