Hotel La Burna Panoramic

Vallnord, La Massana
Hotel La Burna Panoramic Öne Çıkan Resim
Hotel La Burna Panoramic Dış Mekan
Hotel La Burna Panoramic Dış Mekan
Hotel La Burna Panoramic Dış Mekan
Hotel La Burna Panoramic Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel La Burna Panoramic
20 Av. del Jovell Vallnord, La Massana

La Massana bölgesindeki Hotel La Burna Panoramic konaklamanızda, Casa Rull ve Comapedrosa Valley National Park ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Grandvalira Kayak Alanı ile 9,2 mi (14,7 km) ve La Massana Kayak Teleferiği ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda Hotel La Burna Panoramic misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda
Room
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x