Hotel La Bergamina

Arcore
Hotel La Bergamina Genel
Hotel La Bergamina Genel
Hotel La Bergamina Genel
Hotel La Bergamina Dış Mekan
Hotel La Bergamina Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel La Bergamina
Via Bergamina No. 64 , Arcore

Arcore bölgesindeki Hotel La Bergamina, Acquaworld Su Parkı ve Monza Kraliyet Villası ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4 yıldızlı otel Monza Parkı ile 3,9 km ve Monza Katedrali ile 8,2 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x