Hotel La Barcarolle

Batı İsviçre, Prangins
Hotel La Barcarolle Genel
Hotel La Barcarolle Genel
Hotel La Barcarolle Genel
Hotel La Barcarolle Genel
Hotel La Barcarolle Genel
Image More +87 fotoğraf
Hotel La Barcarolle
Route de Promenthoux 8 Batı İsviçre, Prangins

Prangins bölgesindeki Hotel La Barcarolle misafirlere göl üzerinde, Nyon Kalesi ve Coppet Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Yüksek Jura Dağı Doğa Koruma Alanı ile 11,9 km ve Haut-Jura Bölgesi Doğal Koruma Alanı ile 31,5 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Prangins bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3767 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda, Göl Manzaralı
Room
Superior Tek Kişilik Oda, Göl Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x