Hôtel l'Univers

Anjou, Angers
Hôtel l'Univers Genel
Hôtel l'Univers Öne Çıkan Resim
Hôtel l'Univers Dış Mekan
Hôtel l'Univers Dış Mekan
Hôtel l'Univers Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hôtel l'Univers
2 Place De La Gare Anjou, Angers

Hôtel l'Univers misafirlere Angers merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve Quartier de la Cité ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chateau d'Angers ile 0,4 mi (0,6 km) ve Chateau de Brissac ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 20 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x