Hôtel l'Arbina

Espace Killy, Tignes le Lac
Hôtel l'Arbina Genel
Hôtel l'Arbina Öne Çıkan Resim
Hôtel l'Arbina Dış Mekan
Hôtel l'Arbina Kahvaltı
Hôtel l'Arbina Banyo Tipleri
Image More +23 fotoğraf
Hôtel l'Arbina
73320 Prom. du Tovière Espace Killy, Tignes le Lac

Hôtel l'Arbina misafirlere Tignes merkezinde, Tignes Kayak Merkezi ve Val-d'Isere Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Gran Paradiso Ulusal Parkı ile 11,6 mi (18,6 km) ve La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Restaurant l'Arbina, Hôtel l'Arbina misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (1)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x