Hotel L'Amore Bali

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Hotel L'Amore Bali Öne Çıkan Resim
Hotel L'Amore Bali Dış Mekan
Hotel L'Amore Bali Kahvaltı
Hotel L'Amore Bali Yerinde Yemek
Hotel L'Amore Bali Yerinde Yemek
Image More +53 fotoğraf
Hotel L'Amore Bali
Jalan Bidadari Lesser Sunda Islands, Seminyak

Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesindeki Hotel L'Amore Bali misafirlere Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Restoranlar Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Legian Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Grand Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x