Hotel Kungsbacken

Orta İsveç, Centrum
Hotel Kungsbacken Genel
Hotel Kungsbacken Genel
Hotel Kungsbacken Genel
Hotel Kungsbacken Genel
Hotel Kungsbacken Genel
Image More +110 fotoğraf
Hotel Kungsbacken
KUNGSGATAN 22 Orta İsveç, Centrum

Hotel Kungsbacken misafirlere Katrineholm merkezinde, Duveholmshallen ve Duveholmsbadplats ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Katrineholm Golf Kulübü ile 4,9 mi (7,9 km) ve Malmuddens Badplats ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz hazır paket kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 8.30, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

22 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x