Hotel Kundan Palace

Yeni Delhi
Hotel Kundan Palace Genel
Hotel Kundan Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Kundan Palace Dış Mekan
Hotel Kundan Palace Dış Mekan
Hotel Kundan Palace Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Hotel Kundan Palace
Plot 3, Jasola Vihar, Near Pocket-10B Behind Apollo Hospital , Yeni Delhi

Hotel Kundan Palace misafirlere Yeni Delhi (Jasola) bölgesinde, Indraprashtha Apollo Hastanesi ve Jamia Millia Islamia ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 8 mi (12,9 km) ve Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

36 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x