Hotel KRONE - eat, drink, stay

Italian Alps
Hotel KRONE - eat, drink, stay Genel
Hotel KRONE - eat, drink, stay Genel
Hotel KRONE - eat, drink, stay Genel
Hotel KRONE - eat, drink, stay Genel
Hotel KRONE - eat, drink, stay Genel
Image More +138 fotoğraf
Hotel KRONE - eat, drink, stay
Stadelgasse 4 Via Fienili , Italian Alps

Hotel KRONE - eat, drink, stay misafirlere Bressanone merkezinde, Isarco Vadisi yakınında ve San Michele Arcangelo Kilisesi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dolomit ile 1,1 mi (1,8 km) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 31 mi (49,9 km) mesafede.

Kronenwirt yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

48 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de sauna ve kiralık bisiklet var. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bressanone bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 377 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x