Hotel Krishna Sagar

Ghaziabad
Hotel Krishna Sagar Genel
Hotel Krishna Sagar Genel
Hotel Krishna Sagar Öne Çıkan Resim
Hotel Krishna Sagar Dış Mekan
Hotel Krishna Sagar İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel Krishna Sagar
C-48 R.D.C. Raj Nagar , Ghaziabad

Hotel Krishna Sagar misafirlere Ghaziabad (Raj Nagar) bölgesinde, Ghaziabad ISKCON Merkezi ve Yönetim Teknolojisi Enstitüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 15,4 mi (24,7 km) ve Drizzling Land Su ve Eğlence Parkı ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

32 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x