Hotel Kościuszko

Pradnik Bialy
Hotel Kościuszko Öne Çıkan Resim
Hotel Kościuszko Dış Mekan
Hotel Kościuszko Dış Mekan
Hotel Kościuszko Casino
Hotel Kościuszko Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Hotel Kościuszko
ul. Papiernicza 3 , Pradnik Bialy

Krakow (Pradnik Bialy) bölgesindeki Hotel Kościuszko misafirlere 2. John Paul Hastanesi ve Kraków Shooting Range ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Main Market Square ile 3,5 mi (5,6 km) ve Wawel Şatosu ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Cafe Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra kumarhanede şanslı bir geceyle gününüzü sonlandırabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x