Hotel Koruna

East Bohemia, Chlumec nad Cidlinou
Hotel Koruna Öne Çıkan Resim
Hotel Koruna Dış Mekan
Hotel Koruna Dış Mekan
Hotel Koruna Dış Mekan
Hotel Koruna İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Koruna
Pražská 10 East Bohemia, Chlumec nad Cidlinou

Hotel Koruna misafirlere Chlumec nad Cidlinou merkezinde, Fajn park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Landscape for Breeding and Training of Ceremonial Carriage Horses at Kladruby nad Labem ile 9,2 mi (14,8 km) ve Elbe ile 13 mi (21 km) mesafede.

Zamecka resturace, Hotel Koruna misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x