Hotel Kinwaso

Jozankei
Hotel Kinwaso Öne Çıkan Resim
Hotel Kinwaso İç Mekan
Hotel Kinwaso İç Mekan
Hotel Kinwaso Yerinde Yemek
Hotel Kinwaso Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Hotel Kinwaso
Nishi 1-40-1, Jozankei Onsen, Minami-ku , Jozankei

Sapporo (Jozankei) bölgesindeki Hotel Kinwaso misafirlere Jozankei Kaplıcası ve Jozankei Futami Park ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Makomanai Sekisui Heim Buz Pisti ile 11,9 mi (19,2 km) ve Odori Parkı ile 15,5 mi (24,9 km) mesafede.

Hotel Kinwaso misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu ryokan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Traditional Oda, Ortak Banyo (Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x